09-12-04

START : vanaf nu maken we er een dagboek van ...

Maar eerst nog deze week ...Dinsdagmiddag 5,4km gelopen op 27:38. Het liep gemakkelijk en het is de eerste run in het schema naar 1 mei (maasmarathon).Vandaag 8,2km gelopen met Luc : heel rustig gestart met veel praten en lachen. Laatste 3 km stevig doorgelopen wat resulteerde in een gemiddelde snelheid van 11,45km/u.Nu geen stap meer om Zondag in Langemark de 10,8km tegen 12km/u te kunnen lopen. Yoeri, here I come ...

22:59 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Succes! Veel succes met het lopen!

p.s. je vrouw en jij zien er héél gelukkig uit!

Gepost door: Jesske | 10-12-04

Langzaam Ik ga op 1 mei ook meedoen aan de Maasmarathon (mijn tweede wordt dat).
Gefeliciteerd met je vorderingen en ongetwijfeld wordt je nu al overstelpt met goede raad, maar toch dit:
- probeer niet EN afstand EN snelheid te verhogen. Eerst de afstand, later de snelheid is de vuistregel voor eerste marathon.
- voorzichtig met trainingsomvang. Niet te veel ineens laten toenemen. Geef je lichaam de kans om te wennen aan de zware marathontraining
- als je merkt dat het tegenvalt, aarzel niet om je target terug te schroeven of uit te stellen. Bij de maasmarathon is er ook een halve marathon. Je kan ook nog opteren voor de 20km door Brussel als eerste opstap voor een marathon.
Meer in het algemeen lijkt het mij zelfs een slecht idee om dadelijk een marathon te lopen zonder eerste ten minste één halve te hebben gedaan. Ik weet natuurlijk niet of je dat misschien toch al niet hebt gedaan in een vorig leven, maar je schrijft zelf dat je langere tijd niet meer hebt gesport. Gun jezelf tijd. Een marathon loopt niet weg. Jij moet hem lopen en liefst in comfortabele omstandigheden, want anders is er geen pret meer aan.

Sorry, dit is echt niet prekerig bedoeld. Take care :-) en veel succes!

Jeroen

Jeroen

Gepost door: Jeroen | 10-12-04

alle the best ... Wens je al het beste ... en inderdaad .. naast 2 goei benen .. 2 goei oorkes , om te luisteren naar wijze raadgevingen ... niet teveel hooi op uwen vork ... en blijven lopen ... remeber .. speed kills , distance doesn't !

Gepost door: Yoeri | 10-12-04

Miljaar !!! Ewel, ewel, ewel .....wat maak jij me blij !!! 'Eindelijk' zou ik zo zeggen, maar dan slik ik dat woord onmiddellijk weer in , want een 'loopblog' zal ik zelf nooit maken ....dus mondje dicht , elske ! Het enige wat ik je hier wil zeggen , is dat ik het ONGELOOFLIJK KNAP vind wat je totnogtoe presteerde op loopgebied en dat het ontzettend fijn is om via yoeri je prestaties te horen , volgen....
Op vakantie vond ik het reuze toen je op een mooie zonnige ochtend vroeg of je ' es mocht meelopen met mij'.....gewoon , nie te snel ( want elske gaat niet snel ) maar samen genieten ..... nu , een paar maandjes verder , zou ik je niet meer kunnen volgen.....en eerlijk waar , uit de grond van mijn hartje , ik wens je voor al wat je al deed een DIKKE PROFICIAT en voor al wat nog moet komen een TREINTJE VOL GOEIE MOED !!! Leer me nu nog koken gelijk gij kunt, en dan worden wij de bovenbeste maatjes .....é yoerietje ?!?! LOL !
Loop ze ! Dikke zoenen van mij xxx

Gepost door: elske | 10-12-04

Proficiat en volhouden! Hoi, Morphine, je doet het goed, maar toch ... oppassen he, vooral na al je blessures. En inderdaad ... leer genieten ... niet te snel in het begin, dat komt wel.

Gepost door: Koen Vansteenkiste | 10-12-04

Zondag Zeg, niet te rap he zondag, anders ben ik "den lotsten" van ons allemaal!!!

Gepost door: Koen | 10-12-04

welkom! Hey Alain, tof dat we weer een loper tot het clubke bloggers mogen verwelkomen. Alvast nen dikke proficiat met je prestaties tot nu. Knap dat je je niet hebt laten ontmoedigen door die verschillende blessures. Ik heb ook mijn deel al gehad, je kan er alleen maar uit leren en een beetje koppigheid is soms ook wel eens handig :-) véél succes met je marathonvoorbereiding en doe da goe de zondag!

Gepost door: Ruthje | 10-12-04

sounds familiar Hey, heb ook de ambitie om op 1 mei mijn eerste marathon te lopen en ben ongeveer gelijktijdig met jou begonnen. Have fun, doe da goe en misschien zien we mekaar dan wel in Maastricht !

Gepost door: bob | 11-12-04

De commentaren zijn gesloten.