18-12-04

training (17,5km - 1:55:25 - 9,1km/u)

Bedankt allemaal voor zoveel goede raad ... ik kan het gebruiken als absolute debutant met meer entousiasme dan verstand ;-)
Vandaag dus de goede raad opgevolgd en ik heb er nog voldoening van ook ! Lange afstand en constant met de handrem op, nauwlettend de toerenteller in de gaten en zodra hij over de 150 ging de tred vertragen. Zo traag liep ik zelfs 4 maanden geleden niet.
Parcours was vlak en bestond uit 30% onverhard, 20% gewone wegen en 50% heerlijke limburgse verkeersvrije fietspaden. Op bepaalde plaatsen een scherpe ijskoude zijwind maar het kon me allemaal niet deren ... ik liep zonder pijn en had terwijl ik liep niet echt de indruk een inspanning te leveren.
Na de run het obligatoire uitwandelen, stretchen en MIJN ton.
En geachte bloggers, als het ijs er opnieuw opstaat duik ik er met al mijn hebben en houden in ... voor een gratis pint heb ik wel het een en ander over !!! Ik ga er geen half uur in blijven want de beelden van hoe ons Paula de marathon eindigde zijn wel memorabel maar zeker niet hoe ik het zou willen doen ;-))

19:30 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Super ! Perfect .. blijkbaar werkt dat dus ... zal dat vanaf heden ook inplannen .. trage loopkes, maar langer ... speed kills ... distance .. ;-)
Ps : Elske zal de 1:30 wel halen ... ze loopt de 5 km jogging (wegens beetje ziekjes) ... tzou al heel slecht moeten gaan hé ...
de 1:05 is nogal opportunistisch, maar als het mij vergaat zoals in eerdere wedstrijden zou het wel mogelijk moeten zijn.

Gepost door: Yoeri | 18-12-04

wow! Amai, al direct bijna 2u afgemaald, je had er duidelijk zin in! Super gedaan Alain! Die snelheid komt nog wel, je zal zien dat zo traag maar extra lang lopen ook voor je basissnelheid op termijn een gunstig gevolg zal hebben (en ik spreek hier uit eigen ondervinding!).

Gepost door: Ruthje | 19-12-04

Perfect Mooi Alain !!

Gepost door: Jurgen | 19-12-04

merci maatje! hé alainke, thx voor je woordjes die voor mij bestemd waren....ze blijven deugddoen, al denk je daar - helemaal in het begin dat je start met lopen - niet zo over na .... maar 't is dus zo : een schouderklopje doet steeds deugd én motiveert ! Enne .... jij man :WAT EEN PRESTATIE !!!! Zo'n afstand , man !!!! Ik kijk naar je op ! Mean it ! PUIK WERK ! .....'
yoerietje , ik wil ook zo'n regenton ....want dat blijkt de prestaties serieus de lucht in te drijven !....' ;-))) liefs , ikke

Gepost door: elske | 19-12-04

Mooie prestatie Prachtige afstand ... mooi als je onder die 150 kan blijven ... train zo verder ... snelheid komt later wel! Alvast goe nieuws dat die pijn weg blijft.

Gepost door: Koen | 19-12-04

De commentaren zijn gesloten.