22-12-04

training (11km - 1:19:00 - 8,35km/u)

Kijk dat daar nu staan ... we lopen trager en trager terwijl de hartslag toch 155 gemiddeld was. Het was de eerste keer in t donker en het viel al bij al nog mee ... route mooi gepland zodat ik bijna altijd fietspad had en zelfs een drietal km autovrij.
Ik lees net bij Yoeri dat hij ook traag (in zijn  normen) gelopen heeft en ook relatief hoge hartslag. Zou het late uur ermee te maken hebben (ik ben pas na 22:00 binnengekomen), vermoeidheid, kil en nat, ... ???
Op dit moment kan het mij niet schelen, ik heb ervan genoten en ga nu douchen en nog gauw een pintje drinken met de collega's ... er is meer in t leven dan lopen en hartslaganalyse ... ;-)

22:40 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Laat? 'k denk niet dat het late uur er iets mee te maken heeft, ik loop nu ook altijd zo laat en mijn hartslag gaat wel naar omlaag, soms denk ik : "die slaat niet meer???", mij stoort het meer dat het zo traag gaat want mijn gemiddelde snelheid stemt wel meer met die van jou overeen. De hartslag zal meer met het soort mens te maken hebben zeker???

Gepost door: Koen | 22-12-04

hartslag Die hartslag dat kan aan vanalles liggen hoor, ik maak mij daar ook niet meer zo druk om. Soms loop ik zo traag aan een hartslag van 140, een week later is dat 160 ondanks het gelijke tempo. Ik merk bij mezelf dat de toestand van mijn maag en darmen (een zwak punt bij mij) er veel mee te maken heeft en zo zal het bij iedereen iets anders zijn.

Gepost door: Ruthje | 23-12-04

De commentaren zijn gesloten.