06-01-05

training (14,5km - 1:28:00 - 9,9km/u)

Dagje verlof vandaag.
De kinderen naar sportkamp gebracht deze morgen en dan de hele dag op soldenjacht. Iedereen die mij kent weet dat dit absoluut niet mijn favoriete bezigheid is en dat Wendy al haar overredingskracht heeft mogen gebruiken om me zo ver te krijgen.
Gelukkig ook wat sportwinkels kunnen bezoeken en een lange loopbroek, een looptruitje en een regenvestje voor een prijsje op de kop kunnen tikken. Ook gekwijld naar de Polar 625X maar 360Euro is me echt teveel. Heeft er iemand trouwens de Nike triax cv10 ? Dit zou identiek dezelfde manier hebben om afstand te meten als de polar 625, maar aan een beduidend lagere prijs. Probleem is dat ik de nike nog nergens heb gezien en dus geen juiste prijs heb.
Om 16:30 thuis en onmiddellijk omgekleed en vertrokken voor een rustige 14,5km. Hartslag eerste half uur onder 150 gehouden, volgende 20 minuten onder 160, dan 10 minuutjes volle gas (160-165) en laatste half uur opnieuw onder 150.
Nu eens in detail de reacties van Richard (http://marathonteammol.skynetblogs.be/ ) en Bob (http://joggergoesmarathon.skynetblogs.be ) doorlezen en eventueel mijn schema aanpassen.
We zullen zien, ik laat nog van me horen ...

18:44 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Toerke Alain jong, weeral ne schoon toerke, die kilometers lopen ook op hé bij u de laatste tijd, goed werk!!

Gepost door: Koen | 06-01-05

Soldenlopen Eerst ettelijke soldenkilometers en er dan nog een stuk of 14 bovenop ! ... ik ben doodop thuisgekomen na een harde dag labeur, en zit nu in mijne zetel met ne bacardicola en chips ... de loop van vanavond is naar morgenochtend verschoven ...

Gepost door: Yoeri | 06-01-05

nike de nikehorloge heeft iets minder afleesmogelijkheden. Zo geeft hij de snlelheid enkel aan in tijd per km. Softwaremogelijkheden zijn me niet gekend. De software van Polar is wel goed.

Gepost door: Ronny | 06-01-05

inderdaad Inderdaad, ben blij dat ik MTM heb leren kennen. Maar als ik me niet vergis woon jij in het Hasseltse en dat is maar 25 min. rijden tot Mol ! Al is het maar dat je die dinsdagtraining en eventueel af en toe weekendtraining meepakt, is toch meegenomen niet? Ik kan ook maar af en toe training meepakken met hen, maximaal 2 per week want 18.30 u. is wel vroeg tijdens een werkweek. En je bent vrij om die schema's al dan niet te volgen. Moet zeggen dat ik er wel vertrouwen in heb, 150 medelopers weten nog altijd meer dan 1, niet ! In ieder geval zien we mekaar 1 mei !

Gepost door: bob | 07-01-05

Goe bezig... alweer 14 km en een sjiek - tikt lekker aan!

Gepost door: Stefan | 09-01-05

De commentaren zijn gesloten.