09-01-05

training (geen idee van afstand maar wel 2:32:00 !)

Tis allemaal een beetje raar gelopen : de geplande 10km van gisteren zijn in het water gevallen door uitspattingen van eergisteren ... de hele voormiddag misselijk geweest en namiddag met kinderen en schoonouders naar Tongeren de tentoonstelling in het teken van de Neandertalers gaan bezoeken. (een aanrader ... zeker voor de kinderen)
Vandaag dan ... gepland was een duurloop van 20km. Deze morgen allemaal overslapen waardoor ik (ipv mijn vrouw) Bjarne naar de turnkring gebracht heb. Ondertussen dan maar wat rondjes gaan lopen achter de sporthal. Er ligt daar een joggingpiste van 500m met een aanduiding om de 100m. Eerst rustig 3km warmgelopen en dan eens geprobeerd wat interval met een mens doet. Eerst 4X100m interval met 100m recuperatie, daarna 5X200m met 300m recuperatie. Als afsluiter nog een 500m uitgelopen. Ik weet niet hoe jullie die tijden nemen maar ik heb geen geheugen om al die tijden te onthouden. Vast staat dat ik 6,5km gelopen heb op 37 minuten.
Thuis gekomen met een drang naar een duurloop. Een beetje gedronken en terug weg met de bedoeling een uurtje te lopen. Onderweg een paar onlogische beslissingen genomen op kruispunten en totaal verloren gelopen in een natuurgebied in Genk. Na exact 1:55:00 stond ik terug aan de deur.
Ik ben zeer tevreden ! Nu vanavond nog een nieuwjaarsparty en vanaf dan gaan we 4 maanden leven voor de sport. Bedoeling is om het alcoholgebruik zeer te matigen met een absoluut verbod in de week. Verder voeding een beetje gezonder zodat ik mijn kilo's van 77 naar 72 kan brengen.
Ik heb nu de opdracht om naar het BK veldrijden te kijken en ik ga genieten van het passief sporten !

14:54 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Alweer zo een afstand ... het gaat lekker ! Ivm die afstanden ... stylo en papierke ;-)
Neen ... op mijn Garmin kan ik afklokken per 'LAP' ... en achteraf alles netjes bekijken ... sommige hartslagmeters beschikken ook over die functionaliteit.Bedankt om de 'opdracht' te vervullen ... cu

Gepost door: Yoeri | 09-01-05

De commentaren zijn gesloten.