14-01-05

krampen

Nog nooit in mijn leven heb ik er last van gehad en nu al 2 nachten na elkaar ... krampen in beide kuiten en rechterhamstring. Wakker worden van de pijn met de kuiten volledig gespannen, proberen te stretchen maar zodra ik de spanning loslaat komt het terug op.
Gisteren bij het lopen heb ik geen last gehad van de krampen vd nacht ervoor, maar nu heb ik de indruk dat er "schade" is. Ik heb een constant plagende pijn in linkerkuit en rechterhamstring. Masseren van de spieren is ook pijnlijk.
Vanavond eens surfen om te weten hoe dit te vermijden is en of je een spierblessure kan oplopen door krampen. Iedereen die er iets zinvols over te zeggen heeft mag het mij laten weten want het verontrust me ...

10:20 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Krampen Heb geen last van krampen, maar schokkende en trillende benen 's nachts ... kramp is een ramp, maar dat is niets zinnigs zekerst ?
koude en stretching zouden moeten helpen tegen krampen volgens mij ...

Gepost door: Yoeri | 14-01-05

drinken! Rek steeds goed na het lopen (na minimaal 15min). Neem vervolgens een warme douche. Ga ook eens fietsen. Na minimaal 30 minuten zijn je spieren genoeg opgewarmd en kun je gaan rekken. En drink vooral veel, heel veel water!!!

Gepost door: Paul | 14-01-05

Magnesium Jaren aan een stuk krampen gehad ... in mijn kuiten ... langs mijn scheenbeen ... in het bovenste deel van mijn voeten ... om zot van te worden ... van alles geprobeerd .... en nu ... sedert 1 jaar neem ik iedere dag een Magnesium-pil : in 1 jaar tijd al 2 maal krampen gehad (dus de moeite niet om over te spreken) ... probeer het es ... het kan geen kwaad ... ampullekes vrij te verkrijgen bij de apother

Gepost door: Koen | 14-01-05

magnesium Zoals Koen al aangaf: zeker magnesium nemen. Ik neem op aanraden van een sportarts regelmatig een kuur "Promagnor"-tabletten, da's hoog geconcentreerd magnesium, vrij te krijgen in de apotheker. Nu heb ik slechts hééél sporadisch nog eens last van krampen. Bij mij waren de krampen ook zo heftig dat ik er dagen zeer van had. Beetje voorzichtig aan dus dat je geen spierscheurtje of zo oploopt. En snel naar de apotheek!

Gepost door: Ruthje | 14-01-05

Weet nie. Van magnesium en zo heb ik geen verstand, dus het enige wat ik zou zeggen is: kalm aan en nie forceren. :-)

Gepost door: Stefan | 14-01-05

Remedie Magnesium (bvb. Magnetop, Promagnor) en zorgen dat je voldoende drinkt...

Gepost door: Pinnie | 17-01-05

De commentaren zijn gesloten.