27-01-05

training (9,4km - 55:50 - 10,1km/u - AHR 160)

Iedereen heeft blijkbaar last van winterlopen ... ik vind het heerlijk ! Het enige wat tegenzit is dat het vroeg donker is, en als het middagloopje er niet inzit ben ik verplicht om verhard te lopen. Onverhard in het donker is onverantwoord, zeker nu er hier en daar nog sneeuw ligt.
Vandaag -3gr, licht sneeuwval en volledig pijnloos gelopen. Op het gevoel rustig gelopen, dus geen "online" hartslag ... resultaat een AHR van 160, terwijl ik eerder 150 had verwacht.
Uitlopen, stretchen, ijs uit de ton breken en daarna heerlijk afkoelen !
Voordat ik vertrok was ik suf , lag ik wat vanuit mijn luie zetel naar het nieuws te kijken, vechtend tegen de slaap. Nu voel ik me kiplekker en frisser dan ooit.
 
Bob, ik vergat "me" te tikken ... ik bedoelde : als je op 1 mei 4uur15 loopt, hoop ik dat je me meeneemt ... op je rug zou ideaal zijn, maar ik bedoelde eigenlijk of ik het tempo zou mogen volgen ;-)

21:37 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hartslag je hartslag is wel bangelijk hoog. Tegen welke hartslag loop je je lsd's. Ken je je omslagpunt of je max hartslag. Mijn omsalgpunt is 164. dwz dat dat ongeveer mijn gemiddelde hartslag is voor een 10 km wedstrijd.

Gepost door: Ronny | 28-01-05

De commentaren zijn gesloten.