02-02-05

balen ...

Het komt er niet meer van ...
Maandag, op mijn rustdag, ziek geweest.
Gisteren middag 10km gepland maar door een interventie van een technieker pas om 12:40 in middagpauze kunnen gaan waardoor de tijd veel te beperkt was. 's Avonds pas om 19:15 thuis en dan is de basisbehoefte eten het eerste wat in mij opkomt. Mijn vrouw had om 20:30 afgesproken om te gaan sporten waardoor de avond ook niet besteed kon worden.
Geen probleem : vanavond vroeg in bed en morgen om 6 uur opstaan om een uurke te lopen ... deze morgen 6 uur : de wekker. Jonge jonge, dat is midden in de nacht ! Pikkedonker en motregen ... tzal voor vanavond zijn ... vanmorgen dan maar om 7uur gaan werken in de hoop rond 17:00 thuis te zijn, als ik dan onmiddellijk ga lopen kan ik rond 18:30 eten en heb ik nog wat tijd om me voor te bereiden op een vergadering om 20:30 waar ik absoluut moet bijzijn.
Hoeveel kost het om 4 uur per dag extra te kopen, en dan nog liefst met daglicht ???

10:41 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Halve Marathon Hoi Alain, ik zie op het blogje van Bob dat je naar een halve marathon vraagt: wij lopen met het marathon team op 26 febr. de halve marathon van Eersel. Net over de grens met Mol Postel - Start om 11u. Misschien ook haalbaar voor jou? Wij trainen wel naar de marathon van Rotterdam, dus in prinicipe hebben jullie nog drie weken tijd voordat jullie die laatste wedstrijd plannen. mvg Richard.

Gepost door: Richard | 02-02-05

1/2 marathon in Lier Op 19/2 Atletiekpiste "de mol" 13u

Gepost door: erik | 03-02-05

De commentaren zijn gesloten.