06-02-05

training (10km - 1:03:35 - 9,4km/u - AHR 139)

Alles zat mee : gisteren vroeg in bed, deze morgen om 7:15 opgestaan met als doel 3 uur te lopen. Vertrokken met -2 graden en heldere hemel ... maar toch onmiddellijk het gevoel dat het weer miszat met mijn scheenbeen. Na 2,5km genoodzaakt te stoppen door teveel pijn : stretchen en toen ging het weer. Nog 1 km en opnieuw gestopt om te stretchen. In de uitgestippelde route zat 4 km bos waar het misschien wel beter zal gaan ... niet dus. 5 minuutjes wandelen hielp niet, opnieuw stretchen ... allemaal noppes.
Om erger te voorkomen rustig terug naar huis gelopen. Mijn onderbeen is verkrampt van binnenkant voet tot halverwege scheenbeen.
Naar deze training had ik zo uitgekeken ... de eerste keer 3 uur lopen. Vloeken, roepen, tieren of kalm ondergaan ... ik weet niet wat me het meest helpt. Volgende week in ieder geval rustiger de km's lopen om de LSD niet in het water te laten vallen !

10:16 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

interval Probeer de interval in het begin van de week te doen en de dag voor de lsd een rustige loop van een uurke. Hopelijk is het geen scheenbeenvliesontsteking.

Gepost door: Ronny | 06-02-05

rustig aan Zoals Ronny al schreef, die interval vlak voor je LSD was waarschijnlijk niet zo'n goed idee. Ik ben nog geen 3u-loper, maar bij een duurloop van 2u of zo, zorg ik altijd dat ik het de dag voordien heel rustig hou. Veel beterschap!

Gepost door: Ruthje | 07-02-05

Slow down Godverdomme, wat heb ik gezegd ??? Niet forceren ! Petje af voor al je onvoorstelbare inzet, maar als je je been naar de knoppen loopt, heb ik geen medelijden, hoor. En ondertussen ben ik op weg naar mijn 4e fitness-beurt deze week...;)

Gepost door: Griet | 11-02-05

De commentaren zijn gesloten.