28-03-05

training (28km - 2:49:30 - 9,9km/u - AHR153)

Door een te strak familieschema gisteren heb ik de langeduurloop 1 dagje uitgesteld. Gepland was 33km maar jammer genoeg hetzelfde manneke met de hamer tegengekomen als Koen gisteren. Toevallig bijna op dezelfde afstand en dezelfde tijd als Koen.
Ik maak me toch lichtjes zorgen want ik ben er nog niet 1 keer in geslaagd om +30km te lopen.
Vanaf het begin had ik last van mijn enkel (buitenkant voet), vooral op bolle wegen links lopend. Enkel is nu ook een beetje gezwollen maar doet nu geen pijn meer.
Voor diegenen die de buurt zouden kennen : kleine 4 km tot aan tuikabelbrug, dan fietsroute gevolgd tot Bokrijk, links van Bokrijk tussen de vijvers naar de kinderboerderij in Kiewit, dan terug langs de achterkant van Bokrijk (achter arboretum) tot vlak voor Boxberg, dan doorsteken naar Patersbos (langs school van Bokrijk), fietsroute tot natuurdomein de Maten en tenslotte vie Bijenberg terug nr huis ... (een laatse lus van 5km langs het waterzuiveringsstation heb ik niet kunnen doen)
Nu nog 2 keer slapen en dan met de hele familie een weekje Turkije. Loopgerief gaat zeker mee want een weekje stilzitten, gecombineerd met ne all-in zou wel eens desastreuse gevolgen kunnen hebben.
Nog effe zeggen dat ik enorm inzit met Bob : we hadden hetzelfde doel gesteld, ongeveer gelijk begonnen met lopen en nu op 4 weken van het doel moet hij afhaken door een blessure. Hou de moed erin, en laat zo snel mogelijk weten waar je je zinnen opzet in de toekomst ...

13:33 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Energie Het lijkt een algemeen fenomeen (ook ik dikwijls) dat er weinig gegeten en gedronken wodrt tijdens het trainen. Ik probeer toch zeker wat mee te nemen als ik langer dan anderhalf uur weg ben.

Gepost door: Wim | 28-03-05

geen energie Vermoedelijk tekort aan koolhydraten. Zeker voor de m'thon. Ik vermoed dat iedereen het gevoel wel kent. Op training er tegen vechten is moeilijker dan in een wedstrijd, hoewel ik er ook mijn deel van heb gehad in mijn 1ste m'thon. Ik hoop in ieder geval dat dat manneke wegblijft of dat ik hem alleszins kan verslagen. Dat je nu bijna 3 uur volmaakt is ook al iets hé.

Gepost door: Ronny | 28-03-05

goe bezig Wederom een mooie lange duurloop, Alain, gij zijt bijna klaar voor Visé. Voor mij zal dat onvergetelijk gevoel pas ten vroegste voor het najaar zijn, ik laat je wel iets weten wanneer en waar. De tuikabelbrug, man man man. Een half leven geleden heb ik daar de 4 mooiste jaren van mijn leven gesleten. Op kot, naast Miro Creation, gelegen tussen Godske en het Patersplein, vlakbij café De Borly en het Demerke. Bestaat de Villicus nog, dan gaan we daar na je geslaagde marathon een goei Djoppenbeekse pint drinken ...

Gepost door: bob | 28-03-05

Mooie loop Geen 30+ .. niet zo erg ... je loopt met gemak een 'dertiger' ... weet dat de wedstrijd op zich zo een punch geeft dat je er zeker 50 zou kunnen lopen mocht het nodig zijn ... starten is het moelijkste ... afzien is een zekerheid ... de finish is de climax ... maak je geen zorgen , alles zit snor ... mooie run , ... maar klopt ... eten en drinken tijdens dergelijke training is levensnoodzakelijk. Neem van mij aan dat dit 'het' verschil maakt ! Turkije ... daar moet gelopen worden ... op het strand ... denk dat dat een zeer goede voorbereiding & afwisseling zal zijn ....

Gepost door: Yoeri | 28-03-05

Leuk vooruitzicht Een weekje Turkije! In een totaal andere omgeving lopen zal je waarschijnlijk wel eens goed doen & je kan er je batterijen weer terug helemaal opladen voor die laatste weken... Veel plezier ginder!

Gepost door: Pinnie | 31-03-05

De commentaren zijn gesloten.