19-04-05

training (10,2km - 57:45 - 10,6km/u - AHR151)

Ondanks het vermoeide gevoel toch vertrokken voor een uurke ... eerste 20 minuten als gewoonlijk zeer moeilijk en stroef maar daarna liep het vanzelf.
Met een goed gevoel gestopt en dat doet deugd ... ik zat in een serieuze dip en het zelfvertrouwen was beneden 0 gezakt maar nu heb ik toch weer een beetje hoop ...
Ik moet dringend slaap inhalen en op mijn voeding beginnen letten, dat zal de haalbaarheid zeker verhogen want met weinig slaap en onregelmatig eten ga ik er echt niet geraken ... ik hou jullie op de hoogte !!

21:18 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mail Alain, kan je me es je mailadres bezorgen

Gepost door: Koen | 20-04-05

Aftellen ... Hey maatje ! Ik lees elke keer weer met verbazing dat je met ontzettend veel doorzettingsvermogen doortraint. Echt waar : chapeau !De voorbereiding van een marathon is en blijft een helse karwei. Zeker omdat het allemaal gebeurt "on top" : naast ons professioneel en gezinsleven. Niet te onderschatten.
Op 1 mei kan ik helaas helaas niet bij zijn... verplichtingen in de familie (communiefeest van een neefje), maar wij duimen vanuit Zottegem voor een goede afloop van uw eerste marathon. Ben er zeker van dat het je zal lukken. I know your character : never give up ;-)
Wat je schrijft is juist : hou een beetje rekening met voeding, maar aub ook niet teveel hoor. Gewoon gezond eten (fruit, groenten en niet té veel vet) is de beste brandstof.
Nog veel succes met de laatste duurlopen.
Ciao amigo. Orf

Gepost door: Orville | 20-04-05

RUST Voldoende rusten zal het belangrijkste zijn en de zenuwen proberen onder controle te houden... Volhouden... Succes!

Gepost door: Wim | 21-04-05

De commentaren zijn gesloten.