06-09-05

training 33:45

Dag collega-bloggers,
Eindelijk back in runnerstown ... meer dan 2 maanden later en meer dan 8 kilo zwaarder. Met het schaamrood op de kaken voel ik me nu verplicht om aan jullie te verklaren dat ik geen goesting meer had om te lopen. Door de schoolvakantie was een regelmatig leven vrijwel onmogelijk en waren er zoveel leukere alternatieven dan me af te beulen op mijn loopsloefkes.
Ik kon me gewoon niet opladen om toe te werken naar Eindhoven. Kortom een motivatieprobleem !
En nu vandaag afgesproken met Luc om een rustig toerke te lopen met als enige doel blijven lopen. Mannekes, dit was lastig !!! Als iemand toevallig tips nodig heeft hoe je best conditie afbouwt, ik kan er wel het een en ander over vertellen. 3 maanden geleden liep ik de marathon en nu is 6 kilometer zo ongeveer het maximum dat ik aankan.
Donderdag lopen we dezelfde toer opnieuw en hopelijk kan ik de motivatie opbrengen om terug naar een aanvaardbare conditie toe te werken.
Ik ga vanavond proberen jullie blogs bij te lezen en laat nog van mij horen.
Tot gauw !

17:58 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

welkom terug! Hoi Alain, die drie maanden ertussenuit dat zullen we je allemaal wel vergeven hoor. Ben blij dat je toch weer de loopschoenen vanonder het stof hebt gehaald en terug begonnen bent! Veel succes met je wederopbouw maar je zal zien dat dat heel snel wel weer gaat lukken allemaal, je had toch al een stevige basis hé. Veel loopplezier terug!

Gepost door: Ruthje | 06-09-05

Blij je te horen! Lang geleden zeg ... je moet het enkel en alleen voor je eigen doen hoor ... maar ik ben er zeker van, als je langzaam aan opbouwt, dat je terug veel plezier aan het lopen zal beleven! Succes

Gepost door: Koen | 06-09-05

Welkom terug. Welkom terug, mijnheer Morphine. Wat je ook uitspookt - laat het ons weten. ;-)

Gepost door: Stefan | 06-09-05

Terug ! Welcome back ! Uiteindelijk kom je altijd wel terug...

Loop ze,

Bart

Gepost door: Bart | 07-09-05

Welkom terug Moeilijk he als de motivatie er een tijdje niet meer is, kan je weer helemaal herbeginnen. Ik vind het al heel wat dat je toch al aan 6 km zit van de eerste keer. Stilaan komt dat allemaal wel terug. Ben je nog van plan om de marathon in Eindhoven mee te lopen? Succes dan alvast!

Gepost door: Nadia | 07-09-05

Blij dat je terug bent ... Welkom terug in loop-bloggersland na je retraite van drie maanden.
We blijven je uiteraard op de voet volgen !

Gepost door: frank spencer | 07-09-05

welkom in lopersland wat gij meemaakte om geen motivatie meer te hebben maakt iedezreen wel eens mee ,maaar het belangrijkste is dat ge terug herbegint , en wat die consietie betreft die gaat snel weg maar komt ook zeer snel terug, en je zal zien dat ge binnen de 3 maanden terug op je oude niveau zit.in elk geval welkom terug

Gepost door: mario | 08-09-05

Back in full force... Blij dat je er weer bij bent. Het begin zal terug even wennen worden, maar er zal snel al beterschap merkbaar zijn hoor! Eventjes doorbijten... en wat kilootjes kwijtgeraken ;-)

Gepost door: Wim | 08-09-05

zelfde verhaal ik ken uw verhaal Alain. Ik heb ook twee maanden niet gelopen. Bij mij zijn er wel geen 8 kilo bij maar dat is de aard van het manneke hé. Ik begin er volgende week terug aan. dan is het toch al wat minder warm. Ik maak me ook geen sinecures. Ik zal me in het begin een start2runner voelen en forceren is uitgesloten. Ik weet dat de conditie er snel op vooruit zal gaan en binnen een maand loop je al terug meer dan 1 uur.
Suc6 alvast!

Gepost door: Ronny | 08-09-05

veel succes Ik stopte ook al eens enkele maanden met lopen, toegegeven, om terug te starten is het niet zo leuk, maar het komt allemaal snel terug. Mijn persoonlijke ervaring is dat het geen kwaad kan om eens per jaar een aantal weken niet te lopen!

Gepost door: Jeroen | 09-09-05

hiesedoase ben blij dat je terug bent. Hopelijk vind je snel de goesting terug om regelmatig te lopen en je verhalen met ons te delen. Hoe is 't trouwens met de waterton want me de winter in het vooruitzicht kijk ik al weer uit naar de foto's ;-)

Gepost door: bob | 10-09-05

De commentaren zijn gesloten.