11-09-05

Leuke gezinsuitstap

Vandaag een ongelofelijk fijne gezinsuitstap gedaan : het internationaal straatkunstenfestival in Balen. Veel, zeer veel leuke en zeer originele straatacts :
Eerst Madam Chou Chou. Een freel madammeke die willekeurige heren uit het publiek werft om er een leuke en straffe stunts mee uit te halen.
Dan Urban drum 'n bass : een Zwitsers duo die opzwepende melodietje drummen op potten, pannen, containers en nadars, dit alles begeleid door een basgitaar.
Volgende act was Lejo : een vrolijke handpoppenkast begeleid door grote en piepkleine piepschuimballetjes in de vorm van ogen.
Wat een hoogtepunt had kunnen zijn is aan ons volledig voorbij gegaan omdat we simpelweg aan de verkeerde kant van het podium stonden : Cie Tango Sumo. Volgende keer beter.
Een beetje onverwacht werd voor ons dan het hoogtepunt Teatro Pachuco. Een beetje een vreemde eenzame Mexicaan die met een kind uit het publiek de meest ongelofelijke goochel- en acrobatenstunts improviseerde. Toeval wilde dat dat kind toevallig onze Bjarne was waarvan de foto een heerlijke herinnering is.
Verder nog vele originele en plezierige en muzikale straatacts ... kortom een dagje om te koesteren !!!
Op loopgebied ga ik deze week voor 2 runs .. ik hou jullie op de hoogte  ...

23:52 Gepost door morphine | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ello toch niet te veel regen gehad hoop ik? :-) want hier was het anders

Gepost door: Ourlipsaresealed | 12-09-05

wilde ook nog komen hallo streekgenoot denk ik ( ik kom uit mol ) een paar jaar geleden ben ik ééns komen kijken en dat is inderdaat een belefenis daar in balen en probeer er volgend jaar zeker weer bij te zijn. wat betreft het lopen moet ik, zeggen dat afbouwen veel sneller gaat dan op bouwen maar volgend jaar zul je weer wel klaar zijn voor een volgende marathon , michien lopen we wel dezelfde . ik ga naar eindhoven , voor volgend jaar is er met de club nog niks beslist.

Gepost door: mario | 12-09-05

De commentaren zijn gesloten.